Bayburt Özel İdare Spor, Ayvalıkgücü İle Puanları Paylaştı

Bayburt Özel İdarespor, zorlu deplasmanda aldığı bir puanla ligin 7. haftasına nokta koydu. Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı’nda oynanan karşılaşmada, grup lideri Ayvalıkgücü Belediyespor’a konuk olan temsilcimiz, mücadeleden 2-2’lik eşitlikle ayrıldı.

Haber 69 - Bayburt Özel İdarespor, zorlu deplasmanda aldığı bir puanla ligin 7. haftasına nokta koydu. Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı’nda oynanan karşılaşmada, grup lideri Ayvalıkgücü Belediyespor’a konuk olan temsilcimiz, mücadeleden 2-2’lik eşitlikle ayrıldı.

Saat 14.30’da başlayan karşılaşmayı Semih Kurt, Eren Hadak ve Melih Tan hakem üçlüsü yönetti. İlk yarıda rakibin baskısı altında kalan Bayburt Özel İdare Spor, 27. dakikada Polat Güren’in golüyle 1-0 geriye düştü. İkinci yarıya daha istekli başlayan temsilcimiz, 66. dakikada Alpay Cin ile durumu eşitledi. Ancak sevinç kısa sürdü ve 78. dakikada Serhat Hürriyet’in golüyle Ayvalıkgücü yeniden öne geçti. Maçın sonlarına doğru Mikail Albayrakın bulduğu golle beraberliği yakalayan Bayburt Özel İdare Spor, önemli bir puan kazandı.

Bu sonuçla birlikte Bayburt Özel İdare Spor puanını 9’a yükseltirken, Ayvalıkgücü ise 14 puana çıkardı. Bir sonraki maçında temsilcimiz, 26 Ekim Cumartesi günü Gençosman Stadı’nda Küçükçekmece Sinopspor’u ağırlayacak.