Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Eğitime Destek Platformu Toplantısına Katıldı

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan başkanlığında gerçekleştirilen Eğitime Destek Platformu toplantısında, eğitim çağındaki çocukların ve gençlerin milli ve manevi değerlerle yetiştirilmesi hedeflendi.

Haber 69 Bayburt - Bayburt Valisi Mustafa Eldivan başkanlığında gerçekleştirilen Eğitime Destek Platformu toplantısında, eğitim çağındaki çocukların ve gençlerin milli ve manevi değerlerle yetiştirilmesi hedeflendi. Toplantı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayarak, eğitim kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının görüş ve projelerinin paylaşıldığı verimli bir ortamda devam etti.

Vali Eldivan, yaptığı değerlendirmede, Bayburt’un milli ve manevi değerler açısından zengin bir şehir olduğunu vurgulayarak, bu değerlerin öğrencilere aktarılmasının önemini belirtti. Kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları arasında işbirliğinin güçlendirilerek, ortak akılla hareket edilmesinin eğitimdeki başarının anahtarı olduğunu ifade etti.

Toplantıda, ayın özel gündemi de görüşülerek, eğitim alanında yapılacak çalışmalar için önemli kararlar alındı. Bayburt’ta eğitime verilen önemin bir kez daha gösterildiği toplantıda, öğrencilerin geleceği için atılacak adımların hayata geçirilmesi konusunda tüm paydaşlara önemli görevler düştüğü ifade edildi.