Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, TBMM’de Bayburt’a Yapılan Sağlık Hizmetlerini Anlattı

Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, TBMM'de AK Parti iktidarlarında sağlık alanında Bayburt'a yapılan sağlık hizmetlerini anlattı.

Haber 69 Bayburt - 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifinin 5.tur görüşmelerinde, Sağlık Bakanlığı Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü'nün bütçesi üzerine, AK Parti Grubu adına söz alan Prof. Dr. Orhan Ateş, konuyla ilgili bilgi verikten sonra Bayburt'a sağlık alanında yapılan yatırımları da sıraladı.  Prof. Dr. Orhan Ateş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "AK Parti hükümetleri olarak 22 yılda sağlık alanında, vekili olduğum Bayburt’umuzda ve ülkemiz genelinde gelinen noktayı kısaca özetlemek istiyorum.

Sayın Başkan, Değerli Milletvekilleri; Tüm dünyaya inat bu necip millet ve bu kadim devlet her alanda Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Türkiye Yüzyılı hedeflerine azim ve kararlılıkla yürümeye devam etmektedir.

Bu vesileyle 2024 yılı bütçemizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, Yüce Meclis’i ve ekranları başında bizleri izleyen aziz milletimizi saygılarımla selamlıyorum."