Saadet Partisi Aydıntepe İlçe Başkanı Celal Kabak PTT’ye Personel Talebinde Bulundu

Haber 69 Bayburt - Saadet Partisi Aydıntepe İlçe Başkanı Celal Kabak, Aydıntepe ilçesinde bulunan PTT şubesindeki personel eksikliğinin ilçe halkını mağdur ettiğini belirtti.

Saadet Partisi Aydıntepe İlçe Başkanı Celal Kabak’ın konuyla ilgi açıklaması şöyle:

İlçemizde faaliyette bulunan PTT şubemizde 14 Mart 2022 tarihinde hizmet veren 2 personelden birisi emekli olması nedeniyle şube sadece 1 Personelle hizmet verilmektedir. Yetkili makamlara bu durumun ilçede oluşturacağı mağduriyeti izah edip gerekli olan personel tedbirinin alınmasını talep ettik.

Yaklaşık 6 aydır devam eden bu süreçte hiçbir gelişme olmamıştır. PTT Şubesinde Banko hizmetleri ile Kargo ve Posta hizmetlerinin 1 personelle sürdürülmesi mümkün değildir. Bu sebepten kaynaklı olarak ilçedeki şubemiz yaklaşık 6 aydır öğlenden önce Banko hizmeti, öğlenden sonra ise şube kapatılarak Kargo ve Posta hizmetini yürütmektedir. Dolayısıyla ilçe halkı 6 aydır PTT ve PTT Kargo hizmetleri konusunda mağdur edilmektedir.

Yetkililerden talebimiz, ilçede bulunan ve önemli bir hizmet veren PTT şubemizdeki personel ihtiyacının acilen karşılanması ve mağduriyetin bir an önce giderilmesidir.