21 Şubat 1918 Kurum ve Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvasında Çeyrek  Finalistler Belli Oldu

21 Şubat 1918 Kurum ve Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvasında Çeyrek Finalistler Belli Oldu

ABONE OL
11 Haziran 2022 21:54
21 Şubat 1918 Kurum ve Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvasında Çeyrek  Finalistler Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Bayburt Şubesinin düzenlediği  21 Şubat 1918 Kurum ve Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvasının çeyrek final öncesi grup müsabakaları tamamlandı. 

19 takımın katılım sağladığı, kıyasıya mücadelenin ve sportmenliğin ön plana çıktığı müsabakalar sonrasında gruplarında ilk iki sırayı alan Adalet, Ticaret ve Sanayi Odası, Milli Eğitim, Bayburt Üniversitesi,Polisgücü, Aras Edaş, İl Sağlık Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası takımları çeyrek finale yükseldi. 

Seyir zevki yüksek ve seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın Çeyrek Final maçları 14 Haziran, Yarı Final maçları 17 Haziran ve Final maçları ise 21 Haziranda oynanacak. 

TFFHGD Bayburt Şube Başkanı Murat Türkoğlu yaptığı açıklamada; “Dört yüze yakın kişinin özellikle 35 yaş üstü bireylerin düzenli spor yapması, sporun yanında tanışıklık seviyesinin yükselmesi ve müsabakaların sportmence geçmesi bizleri turnuvanın fikir aşamasındaki hedeflerimize yaklaştırdı. Bayburt Futbol Hakem Ve Gözlemcileri ailesi olarak emek veren tüm büyüklerimize ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.

Elenen takımlara turnuvaya kattıkları renkten dolayı teşekkür eden Türkoğlu, devam eden müsabakalar için sağlıklı eğlenceli ve  şölen havasında geçmesini diliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.