AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat 14 Mayıs Seçimlerini Bayburt Ve Türkiye Kazandı

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat 14 Mayıs Seçimlerini Bayburt Ve Türkiye Kazandı

AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat ve Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş 14 Mayıs 2023 seçimleri ile ilgili parti binasında basın açıklaması yaptı.

ABONE OL
21 Mayıs 2023 20:48
AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat 14 Mayıs Seçimlerini Bayburt Ve Türkiye Kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat ve Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş 14 Mayıs 2023 seçimleri ile ilgili parti binasında basın açıklaması yaptı.

Başkan Hacı Ali Polat, Bayburt’un kendisine yakışanı yaptığını ve 14 Mayıs seçimlerinde Bayburt’un ve Türkiye’nin kazandığını söyledi.

Başkan Polat, evet, hepinize hayırlı günler diliyorum, Bayburt’umuzu Türkiye’mizi Saygıyla sevgiyle selamlıyorum İnşallah.

Türkiye Yüzyılı

Hepimizin bildiği gibi dün 14 Mayıs itibariyle Türkiye yüzyılının ilk seçimini idrak ettik, öncelikle bu kadar yoğun katılım oranıyla geçirdiğimiz bu seçime katılan bütün vatandaşlarımı tebrik ediyorum en doğal haklarını kullanarak oylarını kullandılar iradelerle Sandığa yansıttılar.

Özellikle Bayburt’ta seçime katılan bütün seçmeleri Tebrik ediyorum ve daha da özellikle Türkiye’de 2018’de bizi Cumhurbaşkanlığı seçiminde birinci yaptıktan sonra arada geçen bu kadar zamandan sonra da tekrar 14 Mayıs’ta da bizi Türkiye birincisi yapan seçmenlerimize canı gönüllerin tebrik ediyorum teşekkür ediyorum.

Tabii burada bir birliktelik var bir beraberlik var adına Cumhur ittifakı dediğimiz ve 15 Temmuz da bir araya gelen ittifak beraberliğini birlikteliğini sonucunu Biz burada meyve olarak aldık, bu konuda AK Parti’yi gönül vermiş kardeşlerimi, Milliyetçi Hareket Partisi’ne ile gönül vermiş kardeşlerimi, Büyük Birlik partisine gönül vermiş kardeşlerimi, Yeniden Refah Partisi’ne gönül vermiş kardeşlerimi öncelikle tebrik ediyorum, Bunlar yoğun şekilde desteklerini sandığa yansıttılar ve dediler ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığına devam etsin, yetmedi başka partilerde olup da Sayın Cumhurbaşkanımızla Gönül bağını amaç birlikteliğini ortaya koyarak cumhurbaşkanımıza destek veren Saadet Partisi’nden, Demokrat Partisi’nden, Anavatan Partisi’nden, Cumhuriyet Halk Partisi’nden kardeşlerime de, İyi Parti den kardeşlerimi de tebrik ediyorum teşekkür ediyorum.

Bayburt kazandı, Türkiye kazandı

Bayburt kendisine yakışanı yaptı ve Bayburt kazandı Türkiye kazandı seçmenimiz dedi ki Türkiye büyümeye devam edecek, Türkiye kendine yeten ülke olmaya devam edecek ve yetmeyecek Gönül coğrafyasına da yardım edecek Mazlum insanlığa da Türkiye Umut olmaya devam edecek. Sayın cumhurbaşkanımızı Bayburt yeni tanımadı bazıları 20 seneden beri tanıyor bazıları ta 90’lı yıllardan beri tanıyor. O günden bugüne kadar kurulan birliktelik İnşallah devam eder diye düşünüyorum Türkiye’yi büyütmek isteyenler kazandı, bölmek isteyenler kazanamadı. Teröre karşı tavrını açık açık ortaya koyanlar kazandı, Teröre karşı Sen teröristsin diyemeyenler kaybetti. Türkiye’nin üniter yapısını muhafaza etmek isteyenler kazandı üniter yapısına dil uzatanlar kaybetti. Türkiye’nin Misakı millisini savunanlar kazandı, Misakı Millîye göz dikenler kaybetti. Türkiye’nin kalkınmasını isteyenler kendi sanayisini kurmak isteyenler kazandı, Türkiye’nin sanayisine İHA’sına laf atanlar ve Avrupa’dan aferin bekleyenler kaybetti, Cumhur ittifakı kazandı başka ittifaklar kaybetti, Millet ittifakı kaybetti. Bu milletin hamuruyla kültürüyle inancıyla mukaddesatıyla sıkıntısı olanlar kaybetti, bu millet ilmiyle irfanıyla mukaddesatıyla hemhal olanlar yaşayanlar kazandı ve özellikle Bayburt’un tarihi kimliğine baktığınız zaman bu değerlere kendi değerlerine sahip olanları bugüne kadar desteklediği gibi Bundan sonraki süreçte de mutlaka destekleyecektir.

Bayburt’un Yiğit delikanlıları

Ben Bayburt halkına tekrar tekrar teşekkür ediyorum özellikle gençlerimize çok teşekkür ediyorum, özellikle millet ittifakının Teröre karşı tavrını koyamaması Hatta teröristlerin açık destek vermesi sonucunda Bayburt’un Yiğit delikanlılarının milli damarını kabarttığı için bu süreç gençlerden çok yoğun destek aldığımızı tespit ettik gençlere özel selam gönderiyorum.

Kadınlarımızın çok yoğun desteğini aldık özellikle Recep Tayyip Erdoğan’ın kimliği ile kişiliğiyle duruşuyla çok yakın ilgilenen kadınlarımız yoğun destek verdiler kendilerine teşekkür ediyorum, tabi bu arada teşkilatımız bu işin mutfağında çalıştılar fedakârca gayret ettiler.

Sandık görevlisinden müşahidine ilçe başkanından Gençlik Kolları başkanından bütün üyeleri ile kadın kolları başkanlarından bütün üyelerine ve il yöneticilerimize ilçe yöneticilerimize yoğun teşekkür ediyorum.

Bu iş sıradan bir iş değil bu başarı kendiliğinden oluşmuş bir başarı Kesinlikle değil uzun zamanın bir beraberliği bütünlüğü bir araya gelmişlik görüntüsü yani sinerjiyi ortak akıl Hepsi bir araya geldi ve bu başarıyı elde ettik. Tabi bu başarıda Profesör Doktor Orhan Ateş‘in özel payını da inkar etmemek gerekiyor. Özellikle Erzurum’daki vazifesini ifa ederken halkımızla kurduğu gönül ilişkisi birebir ilişki bire bir yardımın alanda bulmuş olduğu karşılığı da çıplaklığıyla müşahede etmiş olduk.

Diğer partilerden de kendi partimizden de bu konuda Orhan Hoca’mdan hizmet alıp da desteğini yoğun şekilde bize veren arkadaşlarımızı müşahede ettik, bunun için de Orhan hocamızı tebrik ediyorum emeklerine sağlık diyorum.

Gökçedere’yi tebrik ediyorum

Ektiğini alanda biçmenin huzurunu yaşadık hep birlikte tabi bu konuda da bazı beldelerimiz ilkelerimiz köylerimiz yoğun şekilde öne çıktı özellikle daha önceki seçimde Türkiye çapında ilk üçe giren Gökçedere beldemizi tebrik ediyorum İnşallah bu seçimde de Cumhurbaşkanımıza destekte Türkiye birinciliğine oynadığını düşünüyorum yüksek oranda bir destek aldık, %98 civarında, bütün Gökçedere’yi tebrik ediyorum.

Bazı köylerimiz var ki full destek verdiler. 110 oy ile 110 destek aldık, 180 oyda 180 destek aldık, özellikle bunlara da çok teşekkür ediyorum, memurlarımızda Bir sıkıntı olmadı sandık başkanlık kurulu başkanlarımıza memurlarımıza teşekkür ediyorum ve bunları organize eden İlçe Seçim Kurulu başkanımız Hakime hanıma çok teşekkür ediyorum.

Emniyet kuvvetlerimize güvenlik güçlerimize çok teşekkür ediyoruz hiçbir sıkıntı olmadan 292 sandıkta ufak tefek şeyler oldu belki ama genel manada sıkıntı yok diyebileceğimiz bir seçim atmosferi yaşadık. Bu konuda bize destek veren emek veren sağlık teşkilatına emniyet teşkilatına fedakarlığı gayret eden Bütün memur Kardeşlerime ve teşekkür ediyorum.

Seçmenlerimize güveniyoruz

İnşallah bu seçim bizi milletvekilliği seçiminde Türkiye birincisi yaptı, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de birinci yaptı ama hepimizin malum olduğu üzere Cumhurbaşkanlığı seçimi 28 Mayıs’ta yenilenecek 49.50 oy ile 50 nokta artıyı geçemediğimiz için seçim yenilenecek. Onun için seçim 28 Mayıs’ta yenilenecek, bu konuda azmimizi gayretimizi heyecanımızı zerre kadar azaltmadan bu süreci yönetmek gerekiyor. Biz Cumhur ittifakının diğer paydaşları Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Hüda Par ile birlikte bu süreci İnşallah yeni bir SKM kurmak suretiyle organize edeceğiz. Bütün paydaşların özel desteklerini yanımızda hissetmek istiyoruz Türkiye birinciliğini oranı yükseltmek suretiyle yeniden elde edeceğimize inanıyorum, kendimize inanıyoruz seçmenlerimize güveniyoruz.

Bayburt İmajını daha da yükseklere çıkaracağız

İl dışından gelecek olanları organize edeceğiz elimizden başka illere gidecek olan kardeşlerimizi seçmenlerimizi organize edeceğiz kimsenin endişesi olmasın şu anda yüzde 80 ile aldığımız Cumhurbaşkanlığı seçimini İnşallah 85‘lere 90’lara çıkarmak suretiyle Cumhurbaşkanımızın nazarındaki Bayburt İmajını daha da yükseklere çıkarmanın gayreti içerisinde olacağız.

Tabi basın mensuplarına da teşekkür ediyorum bizimle halkımız arasındaki haber alma organizesini hakkıyla yaptığınızdan yaptığınızdan dolayı sizlere de teşekkür ediyorum ve bütün halkımıza sevgi ve saygılarımı muhabbetlerini sunuyor şimdi sözü Sayın vekilimize çiçeği burnunda Sayın vekilimize bırakıyorum.” Dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.