An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor Uzatmalarda Ömer  Yıldız’ın Penaltı Golüyle Güldü

An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor Uzatmalarda Ömer Yıldız’ın Penaltı Golüyle Güldü

ABONE OL
9 Nisan 2022 15:29
An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor Uzatmalarda Ömer  Yıldız’ın Penaltı Golüyle Güldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor ligde 22 puanla 19’ncu sırada bulunan Niğde Anadolu FK’ yi 4-3 mağlup ederek puanını 56 yaptı.

Güneşli ve futbol oynamaya müsait bir zeminde başlayan maça her iki takımda ayağa pas yapan ve kontrollü oyunu tercih eden bir anlayışla başladı.

Maçın 31. dakikasında sağ kanattan rakip kaleye atak İlker Sayan’la başlatan An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor ceza sahasında İlker Sayan’ın pasını iyi değerlendiren Gökdeniz Varol sağ ayağıyla topu ağlara gönderdi 1-0.

Golden 3 dakika sonra Niğde Anadolu FK beraberlik Bayburt defansındaki hataları iyi değerlendirdi ve iki rakibini geçerek ceza sahası dışından 34. dakikada sağ ayağıyla topu ağlara gönderdi 1-1.

Dakikalar 41’i gösterdiğinde köşe atışından gelen topa sol ayağıyla ağlara gönderen Tayyib Kanarya takımın 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

Maçın ikinci yarısına misafir takım Niğde Anadolu FK ataklarla başlamasına rağmen 55. dakikada sol kanatta topla buluşan Gökdeniz Varol ceza sahası içerisinden sol ayağıyla kaleye gönderdiği top ağlarla buluştu 3-1.

62. dakikada Niğde Anadolu FK’li futbolcu Atalay Yıldırım defansın hatasını affetmedi ve topu kaleci Zülküf’ün solundan ağlara gönderdi 3-2.

63. dakikada 3 golünde sahibi olan Tayyib Kanarya ile Gökdeniz Varol’u oyunun dışına alınarak yerlerine Ömer Yıldız ve Emre Şahin girdi.

Değişiklikten bir dakika sonra hata üstüne hata yapan Bayburt Özel İdarespor defansının hatasını bu kez Metehan Mertöz iyi değerlendirerek topu ağlarla buluşturdu 3-3.

Yediği goller sonrası yine değişikliklere giden Bayburt Özel İdarespor galibiyet gölü için rakip kaleye iyice yüklenmeye başladı.

Niğde Anadolu FK 80. dakikada öne geçme fırsatını Atalay Yıldırım ile değerlendiremedi.

Maçın uzatma dakikalarında bu kez Niğde defansı hata yaparak ceza sahasında Sefa Narin’e yapılan müdahalede maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi.

Taraftarın nefesini tuttuğu dakikalarda topun başına geçen Ömer Yıldız kaleci Enes Kalyoncu ile topu ayrı köşelere gönderdi 4-3.

Gol sonrası maçın hakemi 90 dakikayı bitiren düdüğü çaldı. Gol düellesonu dönüşen maçın galibi Bayburt Özel İdarespor puanını 56 ya çıkarırken, Niğde Anadolu FK 22 puanda kaldı.

Bayburt Özel İdarespor 13 Nisan Çarşamba günü Genç Osman Stadyumunda Somaspor’la karşılaşacak.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.