Bayburt Özel İdarespor Amedspor Deplasmanında da Kayıp

Bayburt Özel İdarespor Amedspor Deplasmanında da Kayıp

Bayburt Özel İdarespor sezonun 15. haftasında deplasmanda Amed Sportif takımına 2-0 mağlup oldu.

ABONE OL
20 Kasım 2022 22:25
Bayburt Özel İdarespor Amedspor Deplasmanında da Kayıp
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – 2022-2023 sezonuna iyi başlayamaya ve yaptığı transferlerle güçlü bir kadro kuramayan Bayburt Özel İdarespor, 14 haftasını geride bıraktığı sezonda 8 puanla e kötü sezonunu yaşıyor.

Diyarbakır’da saat 14.00 de başlayan maçın 5. dakikasında ev sahibi Amed Sportif takımı Mehmet Alaeddinoğlu kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

30. dakikada Okan Sarı Amed Sportif defansının hatasında önünde bulduğu topu boş kale yerine kafayla dışarı attı.

37. dakikada ikili mücadele sonrası iki takım futbolcuları arasıda gerginlik yaşandı. Kerem Çağatay ve Cumhur Yılmaztürk sarı kart gördü.

Maçı İlk yarısı Amet Sportif takımının 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya daha iyi ve atak başlayan Bayburt Özel İdarespor oyunda dengeyi kurduğu ve ataklar geliştirdiği dakikalarda takımı kaptanı Ramazan Övünc’ün hatalı pası iyi değerlendiren ev sahibi ekip 56. dakikada Tayyip Kanarya’nın ceza sahası dışından sert bir vuruşla topu ağlara göndermesi sonrası skor 2-0 oldu.

Bayburt Özel İdarespor yediği golde iki dakika sonra kullandığı korner atışında  gelen topu önünde bulan Mahmut Boz üç metreden topu boş kaleye gönderemedi.

Kala dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Amed Sportif 2-0 lık galibiyetle puanını 27 yaparken, Bayburt Özel İdarespor 8 puanda kaldı.

Maçın 90 dakikasında iyi mücadele etmesine rağmen yediği gollerin bireysel hatalardan kaynaklandığını ve yüzde yüz iki net gol pozisyonundan ise bireysel beceriksizlikten kaynaklandığını söylemek gerekir.

Bayburt’ta ve deplasmanda oynanan maçlarda takım kaptanı Ramazan Övünc’ün saha içerisindeki agresif ve ciddiyetten uzak hareketleri en çok dikkat çeken konularda birisi oluyor.

Bayburt Özel İdarespor 27 Kasım Pazar günü Geç Osman Stadyumunda Esenler Erokspor takımını konuk edecek.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.