Bayburt STK’larımızdan Bayburt’ta 2000 Kişilik İftar Programı Düzenlendi

Bayburt STK’larımızdan Bayburt’ta 2000 Kişilik İftar Programı Düzenlendi

ABONE OL
12 Nisan 2023 16:05
Bayburt STK’larımızdan Bayburt’ta 2000 Kişilik İftar Programı Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – Bayburt esnafına önemli katkı sunan etkinlik vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gördü. Cumhuriyet caddesinin masalarla donatıldığı iftar programında yüzlerce kişi aynı anda iftar açtı. Bayburt Vakfı Başkanı Başkanı İsrafil Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu üyelerinin katıldığı iftar öncesi Kuran-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Programa Katılan; Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı Başkanı Av. İsrafil Kahraman, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Hicabi Durmuş, Bayburt Ak Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat,  Bayburt Müsiad Başkanı Emre Bayrak, Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Levent Ayaz, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, Bayburt Kültür Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Tuzla Şubesi Başkanı Abdullah Bayram, Bağcılar Şubesi Başkanı Muharrem Aktürk ve STK Başkanları siyasi bürokratlar katıldı.

Bayburt esnafına önemli katkı sunan etkinlik vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gördü. Cumhuriyet caddesinin masalarla donatıldığı iftar programında yüzlerce kişi aynı anda iftar açtı. Bayburt Vakfı Başkanı Başkanı İsrafil Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu üyelerinin katıldığı iftar öncesi Kuran-ı Kerim okunarak, dualar edildi.  Bayburt Vakfı Genel Sekreteri Levent Ayaz, iftar öncesi yaptığı konuşmada, her yıl İstanbul’da kurulan geleneksel iftar sofrasını bu yıl Bayburt’ta kurarak, Bayburt esnafına katkı sunmayı amaçladıklarını söyledi. Bayburt’ta Ramazanların çok daha güzel geçtiğini söyleyen Ayaz, Bayburt’un Ramazan günlerine renk katan ‘onbeşi’ geleneğine de katkı sunmak amacıyla, vakıf olarak çocuklara onbeşilik dağıttıklarını aktardı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.