Bayburt Üniversitesi Öğrencileri, Avrupa Gezisini Destekleyen Paydaşlara Teşekkür Ettiler

Bayburt Üniversitesi Öğrencileri, Avrupa Gezisini Destekleyen Paydaşlara Teşekkür Ettiler

Bayburt Üniversitesi Öğrencileri, Avrupa Gezisini Destekleyen Paydaşlara Teşekkür Ettiler

ABONE OL
19 Kasım 2023 00:08
Bayburt Üniversitesi Öğrencileri, Avrupa Gezisini Destekleyen Paydaşlara Teşekkür Ettiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – Bayburt Üniversitesi Öğrencileri, Avrupa Gezisini Destekleyen Paydaşlara Teşekkür Ettiler.

Objektiflik ve başarı kriteri esas alınarak seçilen 45 öğrenci, dolu dolu bir rota içeren Avrupa gezisinde 5. günü tamamlarken, hayallerini gerçeğe dönüştüren turun proje fikrini tasarlayan Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e, koordinasyon desteği sunan Bayburt Üniversitesi Kalkındırma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gürbüz Akbulut ve yönetimine, finans desteği sunan Bayburt Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk’e teşekkür ettiler.

Fransa’da başlayan yolculuk, Lüksemburg ve Belçika’daki turistik şehirler ile devam ederken, çeşitli eğitim kurumlarını yakından tanıyan ve hep hayalini kurdukları yerlerde anılar biriktiren öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen ile birlikte, turun koordinasyon ve finans desteğini sunan Bayburt Üniversitesi Kalkındırma Vakfı ve Bayburt Grup A.Ş.’ye teşekkürlerini bildirmek için bir mesaj paylaştılar. Bu anlamlı ve hayal ötesi tecrübeyi yaşamalarına vesile olan paydaşlarımıza yönelik vefa duygularını ifade etmek üzere mesaj hazırladıklarını belirten öğrenciler, mesajlarında şu ifadelere yer verdiler;

“Her gencin, gençliğini doyasıya yaşamak için hayalini kurduğu aktiviteler arasında dünyayı ve Avrupa’yı gezmek, özel bir yere sahiptir. Bu hayali öğrenciyken gerçekleştirebildiğimiz için kendimizi ayrıcalıklı hissediyor ve zamanın tadını doyasıya çıkarıyoruz. Hayal kadar güzel olan bu deneyimi bizlere armağan eden Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e, turumuzu koordine eden Bayburt Üniversitesi Kalkındırma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gürbüz Akbulut ile yönetimine ve turumuzun bütçesini karşılayan Bayburt Grup A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk’e yürekten teşekkür ederiz. Gençliğe yapılan maddî ve manevî yatırımlar, geleceğin teminatları olacaktır. Burada edindiğimiz tecrübe ve vizyon ile geleceğe emin adımlarla yürürken entelektüel donanımımızı her adımda daha güçlü hale getireceğiz. Bu geziden bize anı olarak kalan anları unutmayacağımız gibi, bize bu anları yaşatan Üniversitemizi ve paydaşlarımızı da hiç unutmayacağız. İyi ki varsınız.”.

Öğrencilerin ilettikleri anlamlı mesajın gurur verici olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen ise, “Yaşadığımız zaman, görüp geçirdiklerimiz ve gezip gördüklerimiz, ancak ve ancak biz onlara anlam yüklediğimizde değer kazanırlar. Bu güzel deneyimi şükran duygusuyla anlamlı kılan öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Bizi biz kılan tüm paydaşlarımızla birlikte büyük bir aileyiz ve ailemiz daha nice unutulmaz anıların yaşanacağı bağlarla güçlenecek.” dedi.

Avrupa Turundaki Öğrencilerden Paydaşlara Teşekkür

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.