Bayburt’ta 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Bayburt’ta 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

ABONE OL
23 Nisan 2022 10:32
Bayburt’ta 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bayburt’ta da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında Şehitler Ortaokulu’nda düzenlenen programda çocuklar hazırladıkları gösterilerle bayramı doyasıya kutladılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinliklerde İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hakan Tomar günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Daha sonra öğrenciler tarafından ront gösterisi yapılarak 23 Nisan konulu şiirler okundu.

Nazlı Şentürk Kızılay Anaokulu öğrencileri çeşitli gösteriler sergilemesinin ardından Şehitler Ortaokulu öğrencilerinin yer aldığı koro tarafından çeşitli parçalar seslendirildi. Korodan sonra Bayburt Ortaokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterileri sergilemesinin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle etkinlikler sona erdi.

Programa Bayburt Valisi Sayın Cüneyt Epcim, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Yiğit, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.