Bayburt’ta Şehitlerimiz İçin Saygı Duruşunda Bulunuldu

Bayburt’ta Şehitlerimiz İçin Saygı Duruşunda Bulunuldu

Pençe-Kilit harekat bölgesinde şehit düşen kahraman askerler için Bayburt'taki bütün okullarda bayrak töreni öncesinde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı seslendirildi.

ABONE OL
15 Ocak 2024 22:22
Bayburt’ta Şehitlerimiz İçin Saygı Duruşunda Bulunuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – Pençe-Kilit harekat bölgesinde şehit düşen kahraman askerler için Bayburt’taki bütün okullarda bayrak töreni öncesinde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı seslendirildi.

Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen törende, öğrenciler Türk bayrağı ile şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Ardından İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan okudular.

Törene Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, törende yaptığı konuşmada, şehitlerin vatan için canlarını feda eden kahramanlar olduğunu söyledi. Eldivan, “Şehitlerimiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için canlarını vermişlerdir. Onların aziz hatıraları daima kalbimizde yaşayacak” dedi

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Güney ise şehitleri rahmetle andıklarını belirterek, “Şehitlerimiz, bizim için ne kadar değerli olduklarını bir kez daha gösterdiler. Onların aziz hatıraları, bizlere daima ilham kaynağı olacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.