BDDK Başkanı Kavcıoğlu Vali Mustafa Eldivan’ı Ziyaret Etti.

BDDK Başkanı Kavcıoğlu Vali Mustafa Eldivan’ı Ziyaret Etti.

Bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere ilimize teşrif eden Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı değerli hemşehrimiz Sayın Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Valimiz Sayın Mustafa Eldivan'ı makamında ziyaret etti.

ABONE OL
10 Mart 2024 18:21
BDDK Başkanı Kavcıoğlu Vali Mustafa Eldivan’ı Ziyaret Etti.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – Bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere ilimize teşrif eden Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı değerli hemşehrimiz Sayın Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Valimiz Sayın Mustafa Eldivan’ı makamında ziyaret etti.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Valiliği’ne gelişinde Valimiz Sayın Mustafa Eldivan tarafından karşılandı. Valilik Şeref Defterini imzalayan Sayın Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu ve Ak Parti Bayburt Milletvekili Sayın Prof. Dr. Orhan Ateş ile beraberindeki heyet Valilik Makamına geçerek Valimiz Sayın Mustafa Eldivan’a yeni görevi dolayısıyla tebriklerini iletti.

İlimiz genel durumuna ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Valimiz Sayın Mustafa Eldivan, BDDK Başkanı Sayın Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu’nu ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirerek ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.