Bayburt Ak Gençliğin Konuğu Serdar Tuncer’di

Bayburt Ak Gençliğin Konuğu Serdar Tuncer’di

ABONE OL
21 Aralık 2022 03:20
Bayburt Ak Gençliğin Konuğu Serdar Tuncer’di
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen söyleşi programlarının bu ayki konuğu Serdar Tuncer oldu. 

Bayburt Milletvekili Fetani Battal ve İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar’ın da katıldığı programda sevilen TV programcısı, şair/yazar Serdar Tuncer sahne aldı.

Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleştirilen programda açılış konuşması yapan AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Tataroğlu, “AK gençlik olarak, üzerimizdeki büyük sorumluluğun bilincindeyiz. Biliyoruz ki bu şehrin de bu ülkenin de hatta dünyanın da geleceğine yön verebilecek olan gençlik bu toprakların gençliğidir. Gençlik yoksa, gençlik eksik ise, gençlik dinamizmini kaybetmiş ise kazanabileceklerimizin sayısı yok denecek kadar aza inmiş demektir. Bu nedenle gençliğin her platformda, fikriyle, zikriyle olmasını, karar mekanizmalarında etkin olmasını önemsiyoruz. Gençlik olarak üzerimizde büyük ama bir o kadar da onurlu bir yük var” dedi.

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat da programın hazırlanmasına vesile olan parti gençlik kollarına teşekkür ederek, gençlerin istekleri doğrultusunda yeni isimleri Bayburt’a getireceklerini söyledi. Polat, “İnanıyoruz ki 2023 seçimlerinde de hep birlikte güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği vermeye devam edeceğiz”  Katılımlarınızdan dolayı her birinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.