Bayburt Milletvekili Orhan Ateş, Bayburt’tan Erdoğan’a Rekor Destek

Bayburt Milletvekili Orhan Ateş, Bayburt’tan Erdoğan’a Rekor Destek

ABONE OL
25 Ağustos 2023 18:30
Bayburt Milletvekili Orhan Ateş, Bayburt’tan Erdoğan’a Rekor Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – AK Parti Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş ve AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat 14 Mayıs 2023 seçimleri ile ilgili parti binasında basın açıklaması yaptı.

Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş parti binasında yaptığı açıklamada seçim sürecini değerlendirdi.

Ateş, AK Parti’nin ülkede başlattığı bu değişim dönüşümü devam etmesi noktasında halkımız iradesini yeniden gösterdi dedi. Bayburt’tan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Rekor destek geldi.

Prof. Dr. Orhan Ateş, Değerli başkanım, kıymetli hemşerilerim değerli basın mensubu arkadaşlarım hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum.

Türkiye’de ve Bayburt’ta yeni bir rekor kıracağız

Prof. Dr. Orhan Ateş, Cumhurbaşkanlığı seçimimizde, yine Cumhur ittifakı olarak tüm partilerimizle sahada olacağız, Allah nasip ederse hep birlikte omuz omuza çalışıp Türkiye’de ve Bayburt’ta yeni bir rekor kıracağız.

Devletimize Bayburt’umuza Hizmetlerde Bulunduk

Kıymetli hemşerilerim, yıllarca sağlık noktasında Bayburt’umuzun ülkemizin devletimizin milletimizin hizmetinde çalıştım uzun süre üniversite hocalığı yaptım Allah’a hamdolsun binlerce Doktor yetiştirdik ülkemizin her köşesinde çok güzel hizmetler veriyorlar şimdi. Yine uzun süre yöneticilik yaptım Allah’a şükür milletimize, devletimize, Bayburt’umuza yöneticilik noktasında da güzel nitelikli hizmetlerde bulunduk.

Tüm Türkiye’ye gösterdi

Bu dönemde Cumhurbaşkanımızın takdiri, kıymetli yöneticilerimizin desteği, yine kıymetli hemşerilerimizin desteğiyle AK Parti’den aday oldum. Bu memlekete hizmet etmek bir nasip işidir Allah bu nasibi bize gösterdi ve Bayburt’umuza Vatanımıza, milletimize yıllarca bu hizmetlerde bulunduk.

Allah nasip etti adaylıktan sonra da dün yapılan seçimlerden Bayburt’umuz ülkemiz yine bir zaferle bir seçimden çıktı, Bayburt’umuz bu seçimde de yine kendine yakışanı yaptı ve Türkiye birincisi olarak bu seçimi tamamladı. Cumhurbaşkanımızın, AK partimizin, Cumhur ittifakımızın yanında olduğunu bir kez daha Tüm Türkiye’ye gösterdi.

Var gücümüzle devam edeceğiz

İnşallah bu Kutlu yürü işte Cumhurbaşkanımıza omuz vererek yeni Türkiye Yüzyılı çerçevesinde yapmış olduğumuz hizmetlerin, her alanda yalnızca sağlık hizmetinde değil bütün alanlarda Bayburt’umuza Bayburtlumuza ve tüm Vatanımıza milletimize nitelikli hizmete noktasında var gücümüzle bundan sonra ki süreçlere devam edeceğiz inşallah.

Çağ atladı ülkemiz

20 yıllık AK Parti iktidarları döneminde çok ciddi değişim dönüşüm yaşadı ülke, Milli Savunma sanayisinden şehirleşmeye, altyapı sistemlerinden ulaşıma, ekonomiden tarıma kadar bir çok alanda çağ atladı bu ülke, rahmetli Turgut Özal Cumhurbaşkanımızın tabiriyle çağ atladı ülkemiz, tabii ciddi kazanımlar elde ettik, maddi manevi kazanımlar elde ettik.

Cumhur ittifakımızın yeni bir zaferi

14 Mayıs seçimi bu kazanımların devamı veya değili seçimiydi. Bu bilinçte halkımız Bayburtlu hemşirelerimiz ve tüm Türkiye’deki vatandaşlarımız bu bilinç içinde sandığa gittiler ve tercihlerini sandıkta gösterdiler, bu tercih dedi ki var olan kazanımlara sahip çıkıyorum ve AK Parti’nin ülkede başlattığı bu değişim dönüşümü devam etmesi noktasında halkımız iradesini yeniden gösterdi.  Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu yeniden gösterdi ve Allah’a hamdolsun Cumhur ittifakımızın yeni bir zaferiyle seçim sonuçlandı.

Türkiye’de ve Bayburt’ta yeni bir rekor

İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimimizde de yine Cumhur ittifakı olarak tüm partilerimizle sahada, Allah nasip ederse hep birlikte Omuz Omuza çalışıp Türkiye’de ve Bayburt’ta yeni bir rekorla İnşallah tüm cumhur ittifakı paydaşları olarak gayretli çalışmalarımız sonucunda Bayburt olarak tarih yazıp ve elde edilen kazanımların devamı noktasında bu iradenin gösterileceğine eminim.

Teşekkürlerimi sunuyorum

Tabii bu başarının altında bir mutfak çalışması var Bayburt’taki Bu seçim sonuçlarının, bu seçim başarısının hem Cumhur ittifakı olarak, hem Ak partimiz olarak başarının altında ciddi bir mutfak çalışmamız var. Burada bu mutfakta çalışan il yönetimimizde ilçe belde yönetimimize kadar gençlik kollarımızdan kadın kollarımıza kadar sandık görevlimize kadar, mahalle köy temsilcimize kadar tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

Yeni bir zafer, yeni bir başarı, yeni bir hikaye

Ciddi bir çalışma ciddi bir gayret neticesinde bu sonuç elde edildi, inanıyorum ki 28 Mayıs’ta yine aynı gayretle aynı heyecanla Aynı duygularla sahada çalışacak tüm arkadaşlarımız ve 28 Mayıs Ülkemiz adına Yeni bir zaferi yeni bir başarının yeni bir hikâyenin başlangıcı olacak inşallah, hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.