Bayburt’ta Çocuk Hakları Durağı Açıldı

Bayburt’ta Çocuk Hakları Durağı Açıldı

Bayburt Belediyesi ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Hakları Komitesi işbirliğiyle 'Çocuk Hakları Durağının açılışı gerçekleştirildi.

ABONE OL
20 Kasım 2023 20:59
Bayburt’ta Çocuk Hakları Durağı Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – Bayburt Belediyesi ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Hakları Komitesi işbirliğiyle Çocuk Hakları Durağının açılışı gerçekleştirildi.

Çocukların eğitim, koruma, düşünce özgürlüğü, adalet, sağlık, oyun gibi haklarına dikkat çekmek amacıyla Bayburt Belediyesi ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Hakları Komitesi işbirliği ile hayata geçirdiği Çocuk Hakları Durağının açılışı gerçekleştirildi.

Açılış sonrası çocuklarla tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci yaptığı açıklamada, “Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Hakları Komitesi’nin bizden ‘Çocuk Hakları Durağı’ talebi oldu. Bizde seve seve bu işin içinde olduk ve onların istediği yerde bu durağı açtık. Çocuklarımızın haklarını bilmeleri, özümsemeleri gerekiyor. Biz anne-baba ve yetişkinlerinde bunu anlaması, bilmesi gerekiyor ki yarınlarımızın teminatı yavrularımızı, gençlerimizi geleceğe hem fiziksel anlamda hem de ruhsal anlamda çok daha iyi hazırlayabilelim” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.