Gümüşhane ve Bayburt İl Başkanlarından Birleşime Destek Geldi

Gümüşhane ve Bayburt İl Başkanlarından Birleşime Destek Geldi

DEVA ve Gelecek Partisi’nin birleşimi hakkında Bayburt-Gümüşhane il başkanları tarafından ortak yazılı basın açıklaması yapıldı.

ABONE OL
23 Eylül 2024 22:40
Gümüşhane ve Bayburt İl Başkanlarından Birleşime Destek Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 –  DEVA ve Gelecek Partisi’nin birleşimi hakkında Bayburt-Gümüşhane il başkanları tarafından ortak yazılı basın açıklaması yapıldı.

Can Kurban Arslan (Bayburt-DEVA), Hamza Çakır (Gümüşhane-DEVA), Nazir Güler (Bayburt-Gelecek Partisi), Yasin Uçan (Gümüşhane-Gelecek Partisi) il başkanları tarafından ‘Birlikten kuvvet doğar’ vurgusuyla yapılan açıklama şöyle:

Ülkemizin gerçekten buna ihtiyacı var. Bu ihtiyacı karşılayacak nitelik genel başkanlarımız ve parti kadrolarımızda mevcuttur.

Birlikten kuvvet doğar.

Milyonlarca insanın açlık ve yoksulluk sınırının altında bir gelirle hayatını sürdürmeye çalıştığı, derin ekonomik kriz ortamında toplumsal umudu yükseltecek, geniş kitleler için yeni bir çekim merkezi haline gelecek birlikteliğin son derece kıymetli olduğu kanaatindeyiz. Kutuplaşan değil kucaklaşan bir siyasi yaklaşıma ihtiyaç var. Biz kucaklaşmak için hazınız.

Birlikten kuvvet doğar.

Bizler Deva ve Gelecek Partisi Gümüşhane, Bayburt il başkanları olarak genel başkanlarımızın birleşme yönünde attığı her adımın sonuna kadar destekçisi olacak, yerelde üzerimize düşen katkıyı vermek için azami gayret göstereceğiz. Sahada gördüğünüz kadarıyla toplumsal talep de ayrı hareket etmek yerine birleşmenin sağlanması gerektiği yönündedir.

Güçlü bir meclis grubu da birleşmenin diğer bir olumlu neticesi olacaktır. Beklentimiz süreç içerisinde bu yelpazenin daha da genişletilmesi, güçlü ve yeni bir alternatifin ortaya çıkması yönündedir.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.