İstanbul’da 18.Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası Açılışı Yapıldı

İstanbul’da 18.Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası Açılışı Yapıldı

ABONE OL
11 Mayıs 2022 16:27
İstanbul’da 18.Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası Açılışı Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – Bayburt Kültür ve Yardım Derneğinin düzenlemiş olduğu 18. Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası İstanbul Kâğıthane Nurtepe Spor Tesislerinde başladı

Geleneksel Futbol Turnuvasına 10 Köy takımı katıldı. A ve B Grubu diye 2 gruba ayrıldı.

Geleneksel Futbol Turnuvası 7 Hafta sürecek olan Her hafta Pazar günü 4 maç yapılacak Üst tura çıkacak takımlar Yarı final ve Finalin ardından Şampiyon takımlar belli olacak.

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş Açılış Konuşmasında Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvamızın pandemi şartlarından dolayı düzenleyemediğimiz için bu yıl 18.Geleneksel Futbol Turnuvamızın açılışını yaptık. Sizlerin Bayburt adına yakışır bir şekilde Centilmence mücadele etmesini istiyorum. Takımın centilmenlik kupasına aday olacağına inanıyorum ifadelerini kullandı.

Başkan Durmuş Tabi ki Futbol bir yarış fakat bu turnuvanın amacı yarışmak değil kaynaşmaktır. Bugün bizi burada yalnız bırakmadığınız için ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı. 

Programa katılan; CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, CHP İlçe Başkanı Temel Akkoç, Baysiad Başkanı Yaşar Yerlikaya, Bayburt İli Demirözü İlçesi Serenli Köyü Dernek Başkanı Muammer İnci, Marmara Bölgesi Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Kemal Birgül, Eski Teknik Direktör Ziya Doğan, Bayburtlu Sanatçılarımız; Muhsin Bayburtlu, Sehlan Burak Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Kadın Kolları Başkanı Zeynep Nergis, Köy Dernek Başkanları, Köy Derneklerinin Sporcuları, hemşerilerimiz ve misafirler katıldı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.