Marmara Bölgesi Derneği Başkanı Ali Kemal Birgül Güven Tazeledi

Marmara Bölgesi Derneği Başkanı Ali Kemal Birgül Güven Tazeledi

ABONE OL
8 Aralık 2022 23:34
Marmara Bölgesi Derneği Başkanı Ali Kemal Birgül Güven Tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – Marmara Bölgesi Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği 12. Kongresini yaptı. Başkan Ali Kemal Birgül Güven Tazeledi.

Kongre İstanbul Pendik Kaynarcada bulunan Marmara Bölgesi Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Konferans salonunda gerçekleşti.

Kongre şehitlerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlamış oldu.

Divan başkanlığına Eşref Şeneroğlu seçildi. Divan üyeliğine Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş, Anadolu Yakası Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Doğan seçildi.

Seçime tek adayla giden Marmara Bölgesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Kemal Birgül yeniden seçilerek güven tazelemiş oldu.

Marmara Bölgesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı konuşmasında; Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar görev yapan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor ve Ahirete intikal edenlere Allah’tan rahmet diliyorum ifadelerini kullandı.

Derneğimiz sadece üyelerimizden mevcut değil tüm Bayburtlu hemşerilerimize ve bölge insanına hizmet ediyor ve etmeye de devam edecektir ifadelerini kullandı.

Başkan Birgül İhtiyaç sahibi olduğunda derneğimize yapılan talepler neticesinde derneğimizi her daim hizmete sunduk.

Pandemi sürecinde kısıtlanan faaliyetlerimizi yeniden başlatacağız. Pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi ailelere maddi manevi desteklerimizi sürdürdük.

Gençlik kollarımızın başlattığı eğitime destek faaliyetlerimiz devam etti. Ramazan ayında yardım kolisi dağıttık. Bayburt’ta düzenlenen hafızlık icazet töreninde hafızlarımıza destek olduk.

Yönetim kuruluma yapmış oldukları maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bayburt sivil toplum kuruluşlarımızın düzenlediği tüm programlara katılım sağladık dedi.

Kongrede Bayburt Kültür ve yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi durmuş, Anadolu Yakası Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Adem Doğan ve Hüsamettin Elçi birer selamlama konuşması yaptılar.

Genel Kurul hatıra fotoğrafları çekilerek son bulmuş oldu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.