Rektör Türkmen Bayburt Üni Fm’in Canlı Yayın Konuğu Oldu

Rektör Türkmen Bayburt Üni Fm’in Canlı Yayın Konuğu Oldu

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Üniversite Öğrenci Konsey Başkanlığı tarafından düzenlenen, Üni FM ve Bayburt Haber kanalında ortak yayınlanan programa konuk olarak dinleyicilerin sorularını cevapladı.

ABONE OL
21 Nisan 2022 12:41
Rektör Türkmen Bayburt Üni Fm’in Canlı Yayın Konuğu Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – Üni FM ve Bayburt Haber’in ortak yayınında Talat Saka’nın sunuculuğunu yaptığı  “Gündem Özel” programına konuk olan Rektör Türkmen; üniversitenin enstitü, fakülte, meslek yüksekokullarının bölüm ve programlarının yanı sıra bilimsel, kültürel ve sosyal faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Üniversitenin Bâbertî Külliyesinde yer alan Bilgievi’nde gerçekleştirilen programda, sunucu Saka ve programa katılan öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları da cevaplayan Rektör Türkmen, özellikle son bir yıl içerisinde üniversitenin gelişimi için yürütülen projeler ile öğrenci toplulukları tarafından gerçekleştirilen çalışmalara değindi.

Üniversite külliyelerinde kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerin geliştirilmesi; laboratuvarların, kütüphanelerin ve sosyal alanların iyileştirilmesi çalışmalarında çok büyük ilerlemeler kaydettiklerini ifade eden Rektör Türkmen, üniversitede bahar şenliklerinin bu yıl gerçekleştirileceği müjdesini de verdi.

Bahar şenliklerinin geniş bir program takvimi ile Mayıs ayında yaklaşık iki haftalık bir sürede gerçekleştirileceğini ifade eden Rektör Türkmen, “Bahar şenliklerini, ‘5. Dede Korkut Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri’ adıyla, öğrencilerimizi memnun edecek bir formatta ve onların da sürece bizzat katılımıyla yapmaya çalışıyoruz. İçinde kültür, spor, sanat aktivitelerinin yanında bilimsel çalışmalarında yer alacağı bahar şenliğimizi mezuniyet programlarımızla nihayete erdireceğiz.” şeklinde konuştu.

Öğrencilerin de katılımıyla gerçekleştirilen programın oldukça verimli geçtiğini dile getiren Rektör Türkmen, programın düzenlenmesinde emeği geçen Öğrenci Konsey Başkanlığı, Üni FM ve Bayburt Haber yetkilileri ile katılımcılara da teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.