Başkan Hükmü Pekmezci Personel İle Bayramlaştı

Başkan Hükmü Pekmezci Personel İle Bayramlaştı

ABONE OL
29 Nisan 2022 16:29
Başkan Hükmü Pekmezci Personel İle Bayramlaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – Rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’in son günlerine girilmesiyle birlikte Ramazan Bayramı tüm yurtta heyecanla beklenirken Belediyemizde bayramlaşma heyecanı vardı.

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci Saray Bahçesi’nde bulunan Belediyemiz İftar Çadırında gerçekleşen bayramlaşma töreninde personeli ile bayramlaştı.

Personeliyle hasbihal eden Başkanımız Pekmezci Bayburt Belediyesi olarak bir aile olduklarını ifade ederek Bayburt’a hep beraber hizmet ettiklerini söyledi ve yapılacak hizmetler hakkında tavsiyeler vererek uyarılarda bulundu.

Başkanımız Pekmezci konuşmasında “Bayburt Belediyesi’nin çok değerli personeli, birim amirleri, başkan yardımcıları. Rabbim nice sağlıklı günlerde, nice Ramazan Bayramlarını birlikte paylaşmayı bize nasip eylesin. Ailemizle birlikte güzellikleri paylaşalım istiyorum. Rabbim bu güzellikleri sağlık ve sıhhat içinde çoluk çocuğumuzla birlikte helal lokma yiyerek bize o bayramları nasip eylesin diyorum. Size şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Başkanımız Hükmü Pekmezci daha sonra Belediye Başkan Yardımcılarımız Süreyya Türkmenli ve Nesimuttin Selçuk ile birim müdürlerimiz ve tüm belediye personelimizin hazır bulunduğu programda personelimizle tek tek bayramlaşarak bayramlarını tebrik etti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.