Bayburt Konursu Ortaokulu’nda Yıl Sonu Resim Sergisi Heyecanı

Bayburt Konursu Ortaokulu’nda Yıl Sonu Resim Sergisi Heyecanı

Bayburt’taki okullarda yılsonu resim sergisi heyecanı yaşanmaya başlandı, Konursu ortaokulunda kermes ve resim sergisi açıldı.

ABONE OL
19 Mayıs 2023 11:48
Bayburt Konursu Ortaokulu’nda Yıl Sonu Resim Sergisi Heyecanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – Bayburt’taki okullarda yılsonu resim sergisi heyecanı yaşanmaya başlandı, Konursu ortaokulunda kermes ve resim sergisi açıldı.

Eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşılırken Bayburt’taki okullarda sene sonu resim sergileri açılmaya başlandı. Sezonun ilk resim sergisi, köy okullarından Milli Eğitim Vakfı Konursu İmam Hatip Ortaokulunda açıldı. Sergi açılışından sonra depremzedeler için düzenlenen kermes ziyaret edildi.

Milli Eğitim Vakfı Konursu İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan resim sergisi; İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Güven, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin yoğun katılımıyla açıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Güven sergide yer alan karakalem, pastel boya, yağlı boya ve kuru boya çalışmalarını inceledi. Sergideki çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra serginin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Depremzedeler için kermes

Milli Eğitim Vakfı Konursu İmam Hatip Ortaokulunun düzenlediği etkinlikler, depremzedeler için hazırlanan kermes ziyareti ile devam etti. Kermesten elde edilen gelirin depremzede çocuklar için kullanılacağı belirtildi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.