Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Çorlu Şubesinin Yeni Mekan Açılışını Yaptı

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Çorlu Şubesinin Yeni Mekan Açılışını Yaptı

ABONE OL
22 Mart 2022 10:54
Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Çorlu Şubesinin Yeni Mekan Açılışını Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – Çorlu Şubemizin açılış konuşmasında Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş Hemşerilerimizle hitaben yaptığı Konuşmada, Bayburt Kültür ve Yardım Derneğimizin İlk Hemşeri derneği olduğunu 12 Aralık 1947 kurulduğunu ve 8 Şubesi olduğunu ifade etti.

Ataşehir Şubesi, Avcılar Şubesi, Bağcılar Şubesi, Kapaklı Şubesi, Çorlu Şubesi, Esenler Şubesi, Bahçelievler Şubesi, Tuzla Şubesi ve Gençlik Kollarımızın olduğunu ifade etti

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Çorlu Şubesini 2003 Yılında Açtık ifadelerini kullandı. Çorlu Şubemizin yerini satın alarak derneğimizin yerinin ferah ve ulaşılabilir olmasından dolayı Çorlu Şubemizin açılışını yapıyoruz diyerek hayırlı olsun açıklamasını bulundu.

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Fevzi Akbulut konuşmasında kış gününde açılışa katılan hemşerilerimize teşekkürlerini ifade etti.

Açılış Programında Şehitlerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Bu soğuk günde açılışa katılan Protokoller;

Tekirdağ CHP Milletvekili Candan Yüceer, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Keskin, Çorlu CHP İlçe Başkanı Özgür Ertaş, Tekirdağ Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sinan Dağ, Tekirdağ Müsiad Kadın Kolları Başkanı Nigar Alemdar, Eğitim Birsen Çorlu Şubesi Başkanı Bülent Kaya, İHH Çorlu Şubesi Başkanı Cemalettin  Günay, Nusratiye Mahalle Muhtarı Cemile Doğru, Özel Optimed Hastanesi Temsilcisi Nagihan Aktaş, Ak Parti Eski İlçe Başkanı ismet Albayrak, Genel Cerrah Dr. Hakan Sunal  ve hemşerilerimiz katıldı.

Açılış Programı Çorlu Şubesinin ve kurdele kesiminin ardından, Bayburt Bar ekibinin gösterileriyle açılış gösterisi ile sona erdi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.