Bayburt Ali Kınık Konseri İle Coştu

Bayburt Ali Kınık Konseri İle Coştu

MHP'nin aday tanıtım toplantısı kapsamında Bayburt Kapalı Spor Salonu'nda Sahne alan Ali Kınık, Bayburtlulara unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat süren konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

ABONE OL
2 Mart 2024 19:17
Bayburt Ali Kınık Konseri İle Coştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – MHP’nin aday tanıtım toplantısı kapsamında Bayburt Kapalı Spor Salonu’nda Sahne alan Ali Kınık, Bayburtlulara unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat süren konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kınık, konser sırasında emeği geçenlere teşekkürlerini sundu ve bir parçasını Başkan Hükmü Pekmezci için seslendirdi. “Kurtlar Sofrası” isimli şarkısını Başkan Pekmezci’ye armağan eden Kınık’a salonu dolduran gençler de hep bir ağızdan eşlik ettiler.

Konserin ortalarında Kınık’a plaketini Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli ve MHP İl Başkanı Muharrem Baykal, hediyelerini ise Aydıntepe, Demirözü, Gökçedere, Arpalı belediye başkan adayları takdim ettiler.

Sahneye gelerek Kınık’a unutulmaz bir gece yaşattığı için teşekkür eden Başkan Pekmezci, salonu dolduran tüm Bayburtlulara güzel bir gece geçirmeleri temennisinde bulunduktan sonra sahneyi yeniden şarkılarını söylemesi için Kınık’a bıraktı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.