Teknofest’te Derece Yapan, ROBOHATİP Takımından Vali Epcim’e Ziyaret

Teknofest’te Derece Yapan, ROBOHATİP Takımından Vali Epcim’e Ziyaret

Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi ROBOHATİP takımı, TEKNOFEST tarafından düzenlenen Liseler Arası İnsansız Hava Araçları Yarışması'nda üstün performans sergileyerek Türkiye Finallerine katılma hakkı kazandı.

ABONE OL
5 Mayıs 2023 21:09
Teknofest’te Derece Yapan, ROBOHATİP Takımından Vali Epcim’e Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – Takım, Türkiye Finallerinde görev videosu aşamasında Türkiye ikincisi, genel uçuş sıralamasında ise Türkiye yedincisi oldu. Ayrıca, final yarışları sonucunda en yüksek performans ödülüne layık görüldüler.

Bu büyük başarılarından dolayı, Vali Cüneyt Epcim, ROBOHATİP takımını tebrik etti.

Öğrencilerin bu başarısı Bayburt ve Türkiye için büyük bir gurur kaynağı oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’den öğrencilerin performansları hakkında bilgi alan bilgi alan Vali Epcim, takımdaki öğrencilerle bir süre sohbet etti. Bayburt Anadolu Lisesi öğrencileri Yusuf Kör, Sami Eren Polat, Atıf Kemal Topsakal, Mustafa Cemil Koloğlu, Muhammet Emir Kaban ve Şafak Aydeniz’den oluşan ROBOHATİP takımını tebrik eden Vali Cüneyt Epcim, okul müdürü Hasan Basri Topsakal ve danışman öğretmenleri Mustafa Çobanoğlu’na da teşekkür etti.

Valilik toplantı salonunda öğrencilerle bir araya gelen Vali Epcim , öğrencilere bir takım hediyeler vererek gelecek yarışmalarda başarılar diledi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.