Vali Cüneyt Epcim Çocuk Hakları Komitesi Üyeleriyle İftarda Buluştu

Vali Cüneyt Epcim Çocuk Hakları Komitesi Üyeleriyle İftarda Buluştu

ABONE OL
25 Aralık 2023 09:25
Vali Cüneyt Epcim Çocuk Hakları Komitesi Üyeleriyle İftarda Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinasyonunda Çocuk Hakları Komitesi üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

Bayburt Üniversitesi Konuk Evi’nde düzenlenen iftar programı Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu’nun sohbetiyle zenginleşti. Program sonrası Vali Epcim ile Prof. Hacımüftüoğlu, komite üyelerinin sorularını yanıtladı, tecrübelerini paylaştı. Gerçek Profilleriyle, ödemeyi elden alan istanbul escort kızları, sizlere hizmet vermek için bekliyor.

Programda Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü de yer aldı. Vali Cüneyt Epcim, iftar sonrası yaptığı konuşmada daha öncede benzer etkinliklerde komite üyeleriyle bir araya geldiklerini ve gençlere imkân tanındıkça ufuk açıcı sohbetler gerçekleştiğini söyledi.

İftar programının bu doğrultuda faydalı bir sohbete imkân tanıdığını ifade eden Vali Epcim, “Bundan sonrada değişik vesilelerle sizlerle bir arada olmaya devam edeceğiz. Değerli çocuklar her zaman sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Sizleri sevgiyle selamlıyorum. Hayırlı akşamlar diliyorum.” şeklinde konuştu.

İftar programı sonrasında Vali Cüneyt Epcim ile Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu komite üyesi çocukların sorularını yanıtladı, gençlerle tecrübelerini paylaştı.Program yaklaşık iki saat süren sohbet bölümünün ardından sona erdi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.