Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Bayburt’ta

Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Bayburt’ta

ABONE OL
18 Nisan 2022 02:15
Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Bayburt’ta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber 69 Bayburt – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir “İstişare ve Değerlendirme” toplantısına katılmak üzere Bayburtumuza geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in başkanlık ettiği 3 Kademe İl Yönetim Kurulu Değerlendirme ve İstişare toplantısına Rize Milletvekilimiz Muhammed Avcı, İzmir Milletvekilimiz Yaşar Kırkpınar, İl koordinatörümüz Haydar Revi, İl Başkanımız Hacı Ali Polat, Merkez İlçe Başkanımız Resul Kaya, Kadın Kolları Başkanımız Elif Çil, Gençlik Kolları Başkanımız Batuhan Tataroğlu, İlçe ve Belde başkanlarımız, il yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımız katıldı.“

İstişare ve Değerlendirme” toplantısı sonrası Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı ve Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Cumhuriyet Caddesi üzerinde düzenlediği iftar programına katılan Teşkilat Başkanımız Kandemir’e Demirözü Belediye Başkanımız Arslan Gürer, Arpalı Belediye Başkanımız Abdurrahman Polattimur, Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman, Bayburt Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Hicabi Durmuş da eşlik etti.

Daha sonra gençlerle bir araya gelen Teşkilat Başkanımız Kandemir istişarelerde bulunarak Bayburtumuz hakkında bilgiler aldı.

Son olarak hane ziyaretinde bulunan Kandemir burada yaptığı açıklamada: “Bayburt’ta merhum Köksal Gökhan Bey’in evinde, eşi Fatma ablamız ve 5 evladının hanesindeki bereket ve neşeye ortak olduk. Allah yüzlerinden tebessümü, evlerinden huzur ve bereketi eksik etmesin.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.